Bli med Norges Turmarsjforbund til Tallinn, Estland 7. – 12. November 2016

Da har vi nok en gang gleden av å invitere medlemmene i NORGES TURMARSJFORBUND til en ny spennende tur.

Vi fortsetter vårt gode samarbeide med ESCAPE TRAVEL som vil bidra til å utvikle og styrke det sosiale samholdet mellom medlemmene i NTF ved å tilby attraktive og interessante reiseopplegg til en fornuftig medlemspris samt bidra til å gjøre NTF til en attraktiv medlemsorganisasjon.

Denne gangen går turen til Tallinn, Estland med avreise 7. november 2016.

Det blir det en flott 6 dagers tur hvor det er lagt inn spennende turmarsjer som alle gir IVV stempling.

Videre kan vi informere om at Roy Tait blir med som reiseleder fra NTF.

Tallinn oppleves som en av Europas koseligste byer

Den hyggelige gamlebyen med sine brostensgater, torg og bymur er en av verdens best bevarte middelaldermiljøer og er i sin helhet oppført

På UNESCOs liste over verdens kultur – og naturarv

Vi ser frem til en fantastisk tur med mange flotte turopplevelser og håper at flest mulig av våre medlemmer har anledning til å delta.

Dersom dette frister ligger detaljprogrammet om turen og det praktiske om bestilling vedlagt.

Per-Ivar Lanesskog