Bli med til SOLLER – MALLORCA

Da har vi gleden av å invitere medlemmene i NORGES TURMARSJFORBUND til en ny tur sydover.

Vi fortsetter vårt gode samarbeide med ESCAPE TRAVEL som vil bidra til å utvikle og styrke det sosiale samholdet mellom medlemmene i NTF ved å tilby attraktive og interessante reiseopplegg til en fornuftig medlemspris samt bidra til å gjøre NTF til en attraktiv medlemsorganisasjon.

Våren 2016 går turen til Soller – Mallorca med avreise 5. april 2016.

Denne gangen blir det en flott 8 dagers tur hvor det er lagt inn 5 vandringer som alle gir IVV stempling.

Videre kan vi informere om at Lisbeth Nerdal blir med som reiseleder fra NTF.

Vi ser frem til en fantastisk tur med mange flotte turopplevelser og håper at flest mulig av våre medlemmer har anledning til å delta.

Dersom dette frister ligger vedlagt detaljprogrammet om turen og det praktiske om bestilling.

Siste frist for påmelding er 15. januar 2016