Turmarsjer på Dovre – og Forollhogna

En av norges flotteste marsjhelger er dessverre nedlagt, av meget forståelige grunner. For den som har lyst til å gå på Dovre den helgen, er det fortsatt muligheter:

https://www.facebook.com/DeNyeDovremasjene/?fref=ts

Jeg har tenk å gå fra Hjerkinn til Dovre, langs den gamle løypa fra Tverrfjellet gruve forbi Nysætra og Dombås, tilsammen 46 km. Hvis flere kan tenke seg å gå denne, er de velkommen til å bli med. Sammenlignet med langløypa fra Hjerkinn Fjellstue er denne noe mer lettgått, og man har en fantastisk utsikt fra vestsiden av E6.

Start fra Hjerkinn jernbanestasjon kl 0700 lørdag 2.juli. Etter ankomst Dovre får vi skyss til Dombås, og tar toget derfra kl 1807 tilbake til Hjerkinn og henter biler (hvis behov).

Man må være selvforsynt på turen, så niste må medbringes.
Ta kontakt på 97062458 hvis du ønsker å være med.
På søndag arrangerer NSSG en ført vandring til Forollhogna, med start fra Synnerdalen lengst sør i Budal, og alle er selvfølgelig velkommen til å bli med. Her må man også ha med niste.

En ekstra attraksjon her er at det er åpen museumsseter i Synnerdalen, der man kan få kjøpt rømmegrøt og spekemat når man kommer ned igjen, og også se på museet.
http://home.ntebb.no/nssg/spacertour.htm
Mvh Per H. Sæbø