Nordmarkmarsjen 7. oktober 2023

Bli med på vandring gjennom marka lørdag 7. oktober fra Stryken (evt. Hammeren) til Sognsvann.

Den lengste løypa er lagt gjennom noen av Nordmarkas fineste områder, og en passerer kjente steder som Sandungen, Hakkloa, Bjørnsjøen og Skjærsjøen. Det er to rasteplasser med servering underveis. Hele strekningen fra Stryken til Sognsvann følger vanlig skogsbilvei, og er derfor meget lett fremkommelig.

Den korteste løypa passerer Skjærsjøen. Det er en rasteplass med servering underveis. Fra Hammeren går deler av strekningen på sti.

Start fra Stryken Stasjon kl. 08.30-09.00 (lang løype 32 km) og fra Hammeren kl. 10.00-10.30 (kort løype 17 km).

Målgang er Lyn sitt klubbhus på Kringsjå (Sognsvann) innen kl. 17.00. Sekretariatet og kafeteriaen i målområdet stenger kl. 17.15.

For å komme til Stryken blir det i 2023 endrede rutiner fordi det er Buss for tog 7. oktober. VY setter opp egne busser for Nordmarkmarsjdeltakerne som stopper på Stryken. MERK at disse bussene kjører fra Oslo S kl. 0744, men IKKE har stopp underveis! DU MÅ ALTSÅ MØTE PÅ OSLO S DERSOM DU ØNSKER TRANSPORT TIL STRYKEN! Forhåndskjøp RUTER-billett fra Sone 1 til Sone 3Ø FØR du går på bussen, og pass på at du kommer med i en buss som er merket med «Nordmarkmarsjen».

For å komme til Hammeren tar man buss nr. 51.

Det er ønskelig med forhåndsbetaling/påmelding innen 4. oktober ved bruk av VIPPS til 116395 eller giro til konto 0531 1574649. Skriv inn navn, telefonnummer og startsted (Stryken eller Hammeren). Startkort vil bli utdelt på startstedet. Det blir mulighet for påmelding på Stryken/Hammeren.

Startkontingent er kr. 100,- for voksne, kr. 50,- for barn (under 16 år) og kr. 20,- for de som kun ønsker IVV-stempling.

Se også informasjon på www.nordmarkmarsjen.com

Facebook https://www.facebook.com/Nordmarkmarsjen

Instagram https://www.instagram.com/nordmarkmarsjen1962/

Ta utfordringen og møt opp på Stryken eller Hammeren med familie og venner den 7. oktober!

Nordmarkmarsjen arrangeres som et samarbeid mellom FSK MILA (www.fskmila.no ) og Østmarka Marsjklubb (www.marsjklubb.no )