Trøndersk variant av Nijmegenmarsjen

Nordenfjeldske Sang- og Spacérgruppe arrangerer i sommer en trøndersk variant av Nijmegenmarsjen, som også i år er avlyst.
Noen ildsjeler og organisasjoner i Nederland har både i fjor og i år dratt i gang «Den Alternative Nijmegenmarsjen», som fungerer slik at man kan gå marsjen nesten hvor som helst i verden, og registrere seg via en app på telefonen

NSSG organiserer dette i Trondheim, og har kalt det for «Trondheim 4-daagse». Det går som ført vandring i 4 sløyfer i og rundt byen, med start og mål ved Vår Frue kirke. Starttid hver dag kl 1000 på lang løype. Kortere løyper kan ha senere starttid, info om dette senere.
Turene går de samme dagene som marsjen ville ha gått i Nijmegen. Formelt så er det en del av vår sommerserie, Spacértouren, og går med fører i umerkede løyper.
Løypelengdene er valgfrie, med korteste ca 5 km, og lengste på 20 km. Det blir lagt opp til rasteplasser underveis, og gjerne en forfriskning etter målpassering.

Det er en fordel om man melder seg på til NSSG på forhånd, men ikke en nødvendighet. Man får uansett IVV-stempel som deltaker på Spacértouren.

Imidlertid er det gitt ut en egen medalje for marsjen, og også en egen T-skjorte. Disse kan bestilles fra Nederland, og koster € 9,95 for medalje og € 19,95 for T-skjorte, se vedlegg. I tillegg må det betales porto.
Skjorten må bestilles innen 1.juni, så her må man være rask.
Man kan selv bestille dette på nettet via denne linken: https://fd8.formdesk.com/kwbn/Bestelformulier_EN_Merchandise_DAV/?get=1&sidn=89d45d3bc0234021aeca02630131498a
For å registrere seg som deltaker kan det gjøres her: https://www.wandel.nl/alternatieve-vierdaagse-2021-english.htm

De som har problemer med dette, kan melde seg på til NSSG, og eventuelt bestille medalje/T-skjorte gjennom oss.
Send da snarest svar på denne mail, og oppgi antatt løypelengde, om du vil ha medalje og om du vil ha T-skjorte (angi størrelse og om det skal være herre eller dame).
Bestillingen betales ved å Vippse penger til undertegnede på tlf 97062458. Norske priser er kr 105,- for medalje og kr 205,- for T-skjorte. Porto beregnes etterpå.
De som vil ha T-skjorte må gjøre dette senest innen lunch på tirsdag 1.juni.

Vi håper så mange som mulig vil delta på dette. Selv om stemningen langs løypene sikkert ikke blir den samme som i Nijmegen, så kan det bli fine turer.
Spørsmål rettes til Per H. på tlf 97062458.

Mvh NSSG